Over Ons

Wandelen in het Koninkrijk van God

De Stichting

De Stichting ' is ontstaan omdat God Zijn Leger wil laten opstaan! Dat leger heeft Hij GETROKKEN UIT DE MACHT VAN DE duisternis waar de hele wereld in zit. Want die wil alleen maar Stelen, Roven, Doden! Maar omdat die MACHT VAN DE duisternis ook de vader van alle leugens is, wordt helaas ook het leger van God vaak opgelicht! Het leger van God heeft daarom zelfs moeite met opstaan vanwege al die leugens!  Maar door alleen al op te staan, VERNIETIGT het alle werken van de macht van de duisternis!

Het opstaan van Gods leger is het wandelen in de werken, die God voor Zijn leger heeft voorbereid! Dat is Wandelen in het Koninkrijk van God! Zelfs de Schepping weet hiervan! Want deze verlangt naar het openbaar worden van de Zonen van God. Hoeveel mooier wordt het als alle Zonen van God als Zijn Leger gaan opstaan?!

Daarom, ONDERWIJZEN, TRAINEN en COACHEN  wij Kerken want die maken deel uit van Gods leger! En door ons event SOZOHealing4You laten we Gods KRACHT aan iedereen zien! Want Gods KRACHT laat Zijn MEGA LIEFDE voor de hele wereld zien omdat hiermee alle de werken van de duisternis vernietigd worden door Leven in overvloed te brengen!

Zieken worden er GENEZEN, demonen worden er uitgedreven! En we zullen ook zien dat de doden OPGEWEKT WORDEN! Iedereen die geproefd heeft van Zijn MEGA LIEFDE kan zelf ook deel worden van het Leger van God! Dat Leger wordt dus alleen maar groter en zichtbaarder omdat het gaat 'Wandelen in het Koninkrijk van God'!